Minősítéseink

Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE)

MCSE
MCSEA mozaikszó jelentése MCSE Microsoft Certified System Engineer. A kurzust elvégző mérnökök a megbízó cég igényeinek és szükségleteinek felmérése alapján terveznek, telepítenek, konfigurálnak és hibajavítanak hálózati rendszereket. A MCSE minősített szakember kiváló rendszer- és hálózat elemző, technikai konzulens, és műszaki segítségnyújtó.

Microsoft Dynamics Partner

certified-microsoft-dynamics
MDPMicrosoft Dynamics megoldásokat kézbesít azon Microsoft partnereknek globális hálózatának, akik személyre szabott szolgáltatást nyújtanak a tervezés és megvalósítástól a folyamatos támogatásig. Ez azt jelenti, hogy a vevők világszínvonalú üzleti megoldásokat kapnak egy olyan helyi szakembertől,aki bármikor elérhető, ahogy az üzleti feltételek változnak. Ráadásul több száz fejlesztési partner gondoskodik speciális alkalmazásokról amik a termékeinkbe integrálva kielégítenek bármilyen egyedi üzleti igényt.

Microsoft Partner

logo_microsoftPartner
MPA Microsoft Partner Network lényege partnereink igényinek maximális kielégítése. A segítségnyújtó partnereink - és világszerte a több mint 160 millió felhasználónk - képességeinek teljes mértékű kihasználása központi szerepet játszik abban, hogy ez teljesülhessen. Hisszük, hogy a Microsoft előnyei az olyan partnerek sikerességén keresztül látható, mit Ön.